QMC-007
 

In eigen huis is de Quality Maintenance Control, afgekort QMC-007 ontwikkeld. Met deze wereldwijd unieke testmachine kan van verschillende materialen de reiniging en onderhoud getest worden. De nieuwe testapparatuur geeft een objectief en betrouwbaar antwoord op vragen als:

  • Kan dit tapijt tegen een stofzuiger met aangedreven borstel?
  • Kan deze meubelstof gereinigd worden met sproei-extractie?
  • Is het tapijt geschikt voor poeder- en/of padreiniging?
  • Welk reinigingsmiddel en welke dosering geeft de beste resultaten? (gemeten op standaard aangevuild tapijt).

Kennis vooraf over onderhoud van individuele kwaliteiten is van onschatbare waarde voor fabrikanten en leveranciers, voor consumenten en projectgebruikers alsmede voor professionele reinigingsbedrijven. Die kennis voorkomt teleurstelling in het gebruik, missers en dure klachten.

Daarnaast zijn wij in staat om de stofzuigindustrie te assisteren met het optimaliseren van stofzuigmonden. Middels de QMC-007 kunnen wij op elke mm≤ onder de stofzuigmond de exacte luchtsnelheden meten, evenals het vacuŁm en de push en pull waarden. Uit deze informatie kunnen uitgebreide 3D grafieken gegenereerd worden, welke assisteren met het verbeteren van de zuigmond. Met deze informatie is het door ons nu al mogelijk om met dezelfde stofzuiger, bij gelijk energieverbruik een prestatieverbetering van 25% te realiseren. Tevens kan de typische prestatieverslechtering aan de zijkanten van een zuigmond tot het verleden behoren.

Bekijk hier een demonstratiefilm van de QMC-007 in actie.